Unes postres de categoria
Ingredients per a la recepta
- 1 sobre de Staraya Russa Menjablanc de Reus
- Gelat de vainilla
- Mikados per decoració
how to order cytotec online without a prescription Per al pa de pessic
- 150 gr. de xocolata cheap provigil prescription CREO
- 150 gr. de mantega
- 150 gr. de sucre morè
- 4 ous
- 50 gr. d’ametlles en pols
- 120gr de farina
- 1 cullera sopera de cacau en pols
- 1 polsim de matafaluga en pols
Elaboració de la recepta
buy me a rose lyrics Per fer el pa de pessic
- Foneu la xocolata al bany maria. Mentrestant, munteu mantega en pomada amb el sucre .
- Afegiu-hi els rovells d’un en un i continueu muntant-ho.
- Tot seguit incorporeu-hi la xocolata fosa, l’ametlla en pols, la farina, el cacau i la matafaluga.
- A banda munteu les clares apunt de neu. Afegiu-les a la mescla anterior i coeu al forn a 180 º durant uns 40 minuts aprox.
Muntatge
- Disposeu unes cullerades del menjar blanc al fons del plat.
- Poseu-hi una porció del pastís de xocolata i, a sobre, una cullerada del gelat de vainilla.
- Decoreu-ho amb els mikados… i gaudiu-ho de gust!
Maridatge
Podeu acompanyar aquestes postres amb un LICOR DE CASSIS DERA VAL de Licors Portet, un dels licor tradicionals de la Val d’Aran fruit de la relació d’aquesta vall pirinenca amb Occitània. Es tracta d’un licor de baixa graduació alcohòlica (16% vol.) elaborat a partir de les fruites del cassis o groselles negres (black currant).
Recepta extreta de: http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com.es/2010/12/pa-de-pessic-de-xocolata-i-ametlles-amb.html