recepta-gourmet-pa-pessic-xocolata-ametlles-menjar-blanc-gelat-vainilla

Unes postres de categoria

 

Ingredients per a la recepta

 

Per al pa de pessic

  • 150 gr. de xocolata CREO
  • 150 gr. de mantega
  • 150 gr. de sucre morè
  • 4 ous
  • 50 gr. d’ametlles en pols
  • 120gr de farina
  • 1 cullera sopera de cacau en pols
  • 1 polsim de matafaluga en pols

 

Elaboració de la recepta

Per fer el pa de pessic

  1. Foneu la xocolata al bany maria. Mentrestant, munteu mantega en pomada amb el sucre .
  2. Afegiu-hi els rovells d’un en un i continueu muntant-ho.
  3. Tot seguit incorporeu-hi la xocolata fosa, l’ametlla en pols, la farina, el cacau i la matafaluga.
  4. A banda munteu les clares apunt de neu. Afegiu-les a la mescla anterior i coeu al forn a 180 º durant uns 40 minuts aprox.

Muntatge

  1. Disposeu unes cullerades del menjar blanc al fons del plat.
  2. Poseu-hi una porció del pastís de xocolata i, a sobre, una cullerada del gelat de vainilla.
  3. Decoreu-ho amb els mikados… i gaudiu-ho de gust!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes postres amb un LICOR DE CASSIS DERA VAL de Licors Portet, un dels licor tradicionals de la Val d’Aran fruit de la relació d’aquesta vall pirinenca amb Occitània. Es tracta d’un licor de baixa graduació alcohòlica (16% vol.) elaborat a partir de les fruites del cassis o groselles negres (black currant).

licor-cassis-licors-portet

Recepta extreta de: http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com.es/2010/12/pa-de-pessic-de-xocolata-i-ametlles-amb.html