Unes postres irresistibles
Ingredients per a la recepta (4 racions)
- 1 Sobre de Menjablanc
- ½ litre de llet normal, de soja, d’arròs o d’ametlles
- 100 grs. de sucre
- 1 pot de melmelada de maduixa de Fruites Blanch.
- 3 fulles de gelatina
Elaboració de la recepta
- Escalfar la melmelada de Fruites Blanch fins que comenci a bullir.
- Dissoldre les tres fulles de gelatina, prèviament remullada i ben escorreguda, a la melmelada.
- Posar en motlles petits i ficar al congelador perquè gelifiqui.
- Preparar el menjablanc barrejant en fred el contingut del sobre, la llet i el sucre i posar-los a congelar en motlles omplint-los un terç.
- Un cop estigui quallat, posar en cada motlle un glaçó de melmelada al centre del menjablanc i omplir la resta amb més menjablanc.
- Tornar a posar al congelador fins que qualli i tot seguit treure del motllo.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Estruch Brut Nature Gran Reserva Eco , un cava de color or intens amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina, amb corona sencera i persistent. Aroma complexa i equilibrada, sense clar predomini de cap de les dues varietats que integren la mescla.
Recepta extreta de: http://lacocinadepiescu.blogspot.com.es/2012/02/esta-receta-la-vi-en-el-blog-de-ana.html