recepta-gourmet-menjablanc-melmelada-maduixa

Unes postres irresistibles

 

Ingredients per a la recepta (4 racions)

  • 1 Sobre de Menjablanc de Reus
  • ½ litre de llet normal, de soja, d’arròs o d’ametlles
  • 100 grs. de sucre
  • 1 pot de melmelada de maduixa de Capell
  • 3 fulles de gelatina

 

Elaboració de la recepta

  1. Escalfar la melmelada fins que comenci a bullir.
  2. Dissoldre les tres fulles de gelatina, prèviament remullada i ben escorreguda, a la melmelada.
  3. Posar en motlles petits i ficar al congelador perquè gelifiqui.
  4. Preparar el menjablanc barrejant en fred el contingut del sobre, la llet i el sucre i posar-los a congelar en motlles omplint-los un terç.
  5. Un cop estigui quallat, posar en cada motlle un glaçó de melmelada al centre del menjablanc i omplir la resta amb més menjablanc.
  6. Tornar a posar al congelador fins que qualli i tot seguit treure del motllo.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Estruch Brut Nature Gran Reserva Eco del Celler Vell, un cava de color or intens amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina, amb corona sencera i persistent. Aroma complexa i equilibrada, sense clar predomini de cap de les dues varietats que integren la mescla.

estruch-brut-nature-gran-reserva-eco

Recepta extreta de: http://lacocinadepiescu.blogspot.com.es/2012/02/esta-receta-la-vi-en-el-blog-de-ana.html