Un plat ideal amb productes de tardor
Recepta pròpia i un dels plats que podeu trobar al Pilar’t Restaurant de Barcelona.
Ingredients per a la recepta
- 40 gr d’arròs per persona
- 1 ceba petita
- 1 pebrot verd petit
- 1 grapet de castanyes torrades i pelades
- 2 daus d’olor
- Pebre negre
- 1 cullaradeta de comí
- 1 canonet de canyella
- Brou suau d’au (2 mesures per 1 mesura d’arròs)
Elaboració de la recepta
- Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot. Mentres tant torrem les castanyes al forn o a la paella.
- Afegim les especies aromàtiques al sofregit.
- Afegim l’arròs i el brou poc a poc i removen constantment a modo risotto.
- Quan l’arròs quasi ja està fet aboquem les castanyes. Pasats un parell de minuts ja está llest.
- Bon Profit!
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Ilercavònia d’Altavins, un vi blanc de color groc daurat amb tons verdosos. Complex en aromes que recorden la pinya i el mango, amb algunes notes de maçana i albercoc. A la boca es untuós, llarg i persistent. La retronasal recull aromes florals i de menta fresca.