recepta-gourmet-arros-cremos-bolets-castanyes

Un plat ideal amb productes de tardor

Recepta pròpia i un dels plats que podeu trobar al Pilar’t Restaurant de Barcelona.

 

Ingredients per a la recepta

  • 40 gr d’arròs per persona
  • 1 ceba petita
  • 1 pebrot verd petit
  • 1 grapet de castanyes torrades i pelades
  • 2 daus d’olor
  • Pebre negre
  • 1 cullaradeta de comí
  • 1 canonet de canyella
  • Brou suau d’au (2 mesures per 1 mesura d’arròs)

 

Elaboració de la recepta

  1. Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot. Mentres tant torrem les castanyes al forn o a la paella.
  2. Afegim les especies aromàtiques al sofregit.
  3. Afegim l’arròs i el brou poc a poc i removen constantment a modo risotto.
  4. Quan l’arròs quasi ja està fet aboquem les castanyes. Pasats un parell de minuts ja está llest.
  5. Bon Profit!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Ilercavònia d’Altavins, un vi blanc de color groc daurat amb tons verdosos. Complex en aromes que recorden la pinya i el mango, amb algunes notes de maçana i albercoc. A la boca es untuós, llarg i persistent. La retronasal recull aromes florals i de menta fresca.

ilercavonia-altavins