Després d’una bona època d’excessos de greixos, toca fer bondat a la panxa. Nadals, vacances o després d’un cap de setmana llarg. Qualsevol excusa ens serveix per saltar-nos la rutina d’una vida sana i saludable. Per això, l’arròs amb xampinyons és la millor manera per cuidar el nostre cos.
Sa i bo amb aquest arròs amb xampinyons
La millor manera de mantenir una dieta sana i equilibrada és fent plats rics en propietats i pobres en greixos, com l’arròs amb xampinyons, recepta de Recetas de la Cocina de Sergio. Aquesta és una gran aposta per recuperar i sanar el cos dels excessos de greixos. Fins i tot, te’l pots endur perfectament en un tupper a la feina i és ideal per a menjar fora de casa.
Ingredients de la recepta
- Mitja ceba tendra
- Mig pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- 1 pastanaga
- 300 grams de xampinyons
- 180 grams d’arròs de Lo Nostre Arròs
- 750 ml de brou de pollastre o verdures
- Sal
- Pebre
- Espècies opcionals (comí, orenga…)
Elaboració de l’arròs amb xampinyons
- Comencem tallant les verdures i sofregint-les a foc lent, deixem els xampinyons per una mica més endavant perquè deixen anar molta aigua i couran nostre sofregit .
- Incorporem els xampinyons un cop sofregides les verdures. Ofeguem 10 minuts.
- Incorporem l’arròs i ofeguem 3 minuts.
- Cobrim amb brou de pollastre, normalment són 2 parts de brou per una d’arròs però si ho fem en foc d’inducció que tira molt, amb 3. Això ja depèn dels vostres focs i de com ho aneu veient. Deixem cuinar 18 minuts .
Una bona cervesa és el millor maridatge per a l’arròs
L’arròs necessita d’un bon acompanyament per completar l’àpat. Per això, podeu complementar aquest plat amb una cervesa Marisma, elaborada amb el mateix arròs que hem utilitzat per fer la recepta i que li donarà un sabor únic i destacat que els més curiosos voldran tastar. Una jornada rodona amb productes de primera qualitat del sud de Catalunya.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!