quinoa-verdures-jotri

Vegana i més que saludable

També la podeu comprar ja elaborada per Cuinats Jotri.

 

Ingredients per a la recepta

 • 1 tassa de quinoa
 • 3 tasses d’aigua
 • 1 pebrot vermell
 • 1 ceba gran
 • Mig Bròquil
 • Xampinyons
 • Sal i pebre

 

Elaboració de la recepta

 1. En primer lloc, hem d’explicar que la quinoa no és un cereal però sí es prepara seguint el mateix mètode que fem servir per, per exemple, fer arròs o preparar cuscús. Així mateix, és fonamental rentar la quinoa abans de consumir-la per evitar que en cuinar tingui un gust massa amarg.
 2. Pel que fa a mesures, podem dir que una tassa de quinoa crua rendeix tres tasses del producte ja preparat. D’altra banda, per a cada tassa de quinoa necessitaràs 2 de líquid i el temps de cocció és d’aproximadament 20 minuts.
 3. També és important destacar que a l’hora de cuinar quinoa amb verdures, podrem usar els vegetals que més ens agradin, aquells que siguin de temporada o que tinguem a casa i volem aprofitar.
 4. Caldrà que ofeguis les verdures que has triat. Et recomanem que després de rentar-les i pelar aquelles que ho requereixin, les tallis a daus petits per després barrejar-les amb la quinoa.
 5. Salpebra els vegetals i afegeix a la paella oli d’oliva suficient perquè no es cremin.
 6. Una vegada que tots dos ingredients estiguin llestos -quinoa i la resta de vegetals- ajunta’ls i barreja bé per gaudir de la teva recepta de quinoa amb verdures.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Blanc Prínceps Muscat de Canals & Munné, un vi de color groc pàl.lid. Afruitat i aromàtic. Suau, equilibrat i harmònic.

canals-munne-vi-blanc

Recepta extreta de: https://comida.uncomo.com/receta/como-hacer-quinoa-con-verduras-22178.html

Imatge extreta de: http://cuinatsjotri.cat/files/productes/quinoa-verdures-470×470.jpg