pure-sindria-tomaquet-afabrega

 

Un plat per combatre les altes temperatures

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallar la síndria i treure-li la pell treure les llavors i tallar a daus, pelar el tomàquet, escaldat en aigua calenta, trossejar i posar juntament amb la síndria dins d’un got batedor o la Thermomix.
  2. Batre i afegir sal i pebre. Si voleu que quedi ben fina passar-la per un colador de malla ben fi. Reservar a la nevera perquè es refredi.
  3. En el moment de servir, posar en un got batedor les fulles d’alfàbrega fresca, rentades i escorregudes i afegir 3-4 cullerades d’oli d’Alfàbrega, triturar i colar per un colador fi de malla.
  4. Salseu la sopa en servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Gran Reserva Arrels de Montau de Sadurní, un cava de color groc daurat amb múltiples bombolles petites que es desprenen lentament formant una perfecta corona. En aroma destaquen matisos de la seva llarga criança a la cava, que es combina amb notes frugals. En boca és ric en matisos, elegant i persistent.

cava-brut-nature-gran-reserva-arrels-montau-de-sadurni

Recepta extreta de: http://aromatiks.cat/sopa-de-sandia-y-tomate-con-aceite-de-albahaca-aromatiks/