Benvinguts/des gourmets, avui us presentem el llom amb ametlles.
Llom amb ametlles, ràpid i senzill, però que ja voldrien molts restaurants
Ingredients de la recepta
- 12 talls de llom de dos colors tallats fins
- 100 gr de ametlles crues d’Aperitius Catalans a trossets
- Mig got de ví blanc
- Brou de carn
- 50 gr tomàquet fregit
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
- Alls i julivert
- Xaimpinyons o bolets de temporada (opcional)
Elaboració de la recepta
- En una paella o cassola amb oli posar els talls de llom ja salats, empebrats i enfarinats volta i volta.
- Retirar-los, i amb el mateix oli posar el tomaquet fregit , la farina i el ví blanc.
- Remenar bé, afegir el brou i els talls de llom amb el seu suc.
- Coure a foc lent durant uns 10 m.
- En un morter picar els alls, el julivert i afegir les ametlles i una mica de brou.
- Afegir-ho a la paella.
- Deixar coure tot 10 minuts més.
- Nota: es poden afegir a la paella xampinyons o qualsevol bolet de temporada.
Maridatge pel llom amb ametlles
Podeu acompanyar aquest plat amb una IPA 100% Nugget de Cervesa Sants, una cervesa artesana que marida a la perfecció ja que combinarà el seu gust amb el de la carn creant una experiència única.
Recepta extreta de: http://www.receptes.cat/recepta5676/llom_amb_ametlles
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!