Benvinguts/des gourmets, avui us portem llenties pardines amb verdures i xoriço.
Les llenties pardines, molt completes per dinar
Ingredients de la recepta
- 2 gots de llenties pardines
- 1 nap, 1/2 porro, 2 pastanagues i 3 alls pelats i sensers de Cal Valls
- 1/4 de xoriço (calculant uns 6-8 talls per persona)
Elaboració de les llenties pardines
- Posem tots els ingredients a una cassola al foc.
- Posem 2 gots i mig d’aigua per got de llenties, millor que en sobri i quedin caldoses que no pas que en falti.
- Ho deixem 1h i 30 min i ja ho tenim llest.
Un consell: Podeu acompanyar el plat amb un raig d’oli d’oliva verge extra Bohigas.
Maridatge
Les llegums també tenen el seu maridatge específic. Per això, us recomanem acompanyar aquest deliciós plat amb un Blanc de Blancs del Celler Bohigas. Estem parlant d’un vi amb un color groc palla i amb tonalitats verdoses. A més, en boca destaca per tenir un aroma molt fresc i potent a l’inici amb sabor a fruita fresca i pinya àcida. Per tant, completem un àpat bo, saludable i deliciós amb un acompanyant ideal del qual no podràs oblidar.
Recepta extreta de http://www.llepadits.com/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!