llenties

 

Un plat molt complet per dinar

Ingredients de la recepta

  • 2 gots de llenties pardines
  • 1 nap, 1/2 porro, 2 pastanagues i 3 alls pelats i sensers de Cal Valls 
  • 1/4 de xoriço (calculant uns 6-8 talls per persona)

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem tots els ingredients a una cassola al foc.
  2. Posem 2 gots i mig d’aigua per got de llenties, millor que en sobri i quedin caldoses que no pas que en falti.
  3. Ho deixem 1h i 30 min i ja ho tenim llest.

 

Un consell: Podeu acompanyar el plat amb un raig d’oli d’oliva verge extra Bohigas.

 

Maridatge

Us recomanem acompanyar aquest deliciós plat amb un Blanc de Blancs del Celler Bohigas, un vi amb un color groc palla i amb tonalitats verdoses. En boca destaca per tenir un aroma molt fresc i potent a l’inici amb sabor a fruita fresca i pinya àcida.

blanc de blancs

 

Recepta extreta de http://www.llepadits.com/