Benvolguts/des gourmets, avui us portem bacallà arrebossat amb ametlla amb el qual triomfareu com a aperitiu a qualsevol taula.
Un plat senzill i fresc amb un gust molt diferent
Ingredients per al bacallà arrebossat amb ametlla (Per a dos persones)
- Llom de bacallà tallat a daus
- Farina d’ametlla de Can Massana
- Ou
- Oli de oliva
Elaboració de la recepta
- Primer comencem tallant a daus el bacallà remullat de la manera tradicional i coneguda.
- Preparem una paella al foc amb oli d’oliva
- Posem en un bol la farina d’ametlla i en un altre bol l’ou batut
- Passem els daus de bacallà pel bol de la farina d’ametlla.
- Seguidament passem els daus de bacallà rebosats amb la farina pel bol d’ou batut.
- Quan l’oli de la paella estigui calent, és el moment de fregir els daus de bacallà fins que quedin ben rossos.
- Un cop veiem que queden ben rossos, escorrem bé de l’oli i ja estan a punt per servir-los a taula.
El maridatge per al bacallà arrebossat amb ametlles
Podeu acompanyar aquest plat amb La Solana de Ctretze, una cervesa elaborada amb una combinació de les millors maltes i llúpols i amb sabors afruitats amb notes àcides que es poden percebre suaument. Té un intens color daurat amb tonalitats brillants que li donen una sensació de puresa i qualitat que t’omplirán la boca des del primer glop.
Recepta extreta de http://www.receptes.cat