Bacallà Arrebossat Peix

 

Un plat senzill i fresc amb un gust molt diferent

Ingredients de la recepta (Per a dos persones)

  • Llom de bacallà tallat a daus
  • Farina d’ametlla de Can Massana
  • Ou
  • Oli de oliva

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer comencem tallant a daus el bacallà remullat de la manera tradicional i coneguda.
  2. Preparem una paella al foc amb oli d’oliva
  3. Posem en un bol la farina d’ametlla i en un altre bol l’ou batut
  4. Passem els daus de bacallà pel bol de la farina d’ametlla.
  5. Seguidament passem els daus de bacallà rebosats amb la farina pel bol d’ou batut.
  6. Quan l’oli de la paella estigui calent, és el moment de fregir els daus de bacallà fins que quedin ben rossos.
  7. Un cop veiem que queden ben rossos, escorrem bé de l’oli i ja estan a punt per servir-los a taula.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb La Solana de Ctretze, una cervesa elaborada amb una combinació de les millors maltes i llúpols i amb sabors afruitats amb notes àcides que es poden percebre suaument. Té un intens color daurat amb tonalitats brillants que li donen una sensació de puresa i qualitat que t’omplirán la boca des del primer glop.

Cervesa artesana CTRETZE

 

Recepta extreta de http://www.receptes.cat