Unes postres amb un lleuger gust a taronja molt especial
Ingredients de la recepta:
- 2 ous
- 250 ml de llet
- 1 taronja de MaMi Taronges
- Sucre i aigua
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc, per elaborar el caramel, posem a una cassola el foc i quan estigui calenta, incorporem dues cullerades de sucre.
- Tot seguim posem el caramel als motlles on posarem més tard el flam.
- En segon lloc, batem els ous en un bol a part i afegim dues cullerades de sucre.
- A continuació i addicionem la ratlladura de la pell de mitja taronja i la llet.
- Omplim els motlles amb la barreja i els posem al bany maria en una safata de forn.
- Els posem al forn a 180º durant 35 minuts aproximadament, fins que veiem que comencen a agafar forma.
- A part, retallem unes tires de la pell de la taronja i la tallem en juliana i les posem a coure en una cassola amb aigua.
- A continuació, les escorrem i les tornem a posar al foc amb aigua, dues cullerades de sucre i tornem a deixar-les coure durant 8 minuts i les escorrem.
- Finalment col·loquem els flams al centre del plat i l’acompanyem amb unes tires de pell de taronja confitades i estarà boníssim.
Recepta extreta d’hogarmania.
Maridatge:
Per acompanyar aquestes postres, res millor que un bon licor potent i de qualitat, en aquest cas el licor de taronja-llimona de On the Rocks que amb el seu sabor potent a cítric acompanyarà perfectament el toc suau de taronja del flam que us hem proposat.

