El secret d’aquests muffins es troba en el curiós contrast de l’àcid que suposen les fruites que s’integren amb la dolçor del bescuit.
Et ve de gust tastar alguna altra cosa dolça? Animat a tastar els meravellosos waffles de Dick Waffle!
Ingredients per a uns 12 muffins
– 150 g de sucre
– 240 ml de buttermilk (sèrum de mantega).
– ¼ culleradeta de sal
– ½ culleradeta de bicarbonat
– 325 g de farina de rebosteria
– 2 culleradetes de llevat
– 1 pell de llimona
– 1 ou
– 120 ml d’oli de gira-sol
– 1 culleradeta d’aroma de vainilla
– Uns 100 g de nabius
– 1 mango
Preparació
El primer que farem serà triturar bé la polpa del mango, ratllar la pell de la llimona i preescalfar el forn a uns 190 °C.
A continuació, barrejarem en un bol la farina, el llevat, el bicarbonat, el sucre, la sal, i la ratlladura de la llimona i reservarem.
En un altre bol, batrem l’ou juntament amb la buttermilk i l’essència de vainilla. Una vegada batut, afegirem els nabius i deixarem reposar durant uns 10 minuts.
Transcorregut aquest temps, afegirem la primera mescla i integrarem tot bé. Amb la mescla, emplenarem els motlles de les magdalenes i enfornarem durant uns 20-25 minuts, comprovant amb un escuradents per a saber si està llest.
Deixarem reposar altres 10 minuts abans de treure del motlle.
Amb l’accessori de la mànega pastissera que serveix per a emplenar, introduirem la polpa del mango dins dels muffins i els decorarem amb nabius i sucre de llustre.
Consell: si no trobem a la botiga la buttermilk, aquesta pot substituir-se per la mescla d’un iogurt natural amb 125 ml i 20 ml de suc de llimona.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!