fbpx
Cerca

Arriba la Dick Waffle per revolucionar l’ambient amb els seus gofres únics de La Polleria de Girona. En aquesta, la Polleria de Girona es poden trobar els coneguts Pollofres i Xoxofres catalans. Aquests dolços són gofres amb formes que no deixen indiferent a ningú, en forma dels genitals masculins i femenins. Aquest tipus de gofres van néixer a Barcelona l’any 2016 amb la primera franquícia europea de Dick Waffle.

Cadascun dels productes oferts en la Dick Waffle – La Polleria de Girona, pot ser personalitzat amb les diferents masses, salses i toppings disponibles. Entre aquests, hi ha diferents salses de xocolata i toppings com llaminadures, cereals, galetes, etc. Pel que fa als diferents tipus de massa, trobem: de gofre, muffin, i muffin de brownie. Tot això farà que el dolç sigui decorat i instagrameable de la forma que més agradi al client. Un lloc ideal per anar amb amics o parella, inclús per regalar en comiats de solter, aniversaris i molt més.

Més enllà dels coneguts Pollofres o Xoxofres, es poden aconseguir els famosos dònuts americans (The Hoopies) que també podran ser acompanyats amb les salses i toppings dels gofres. Confecciones capses regal amb pelutxos, gofres, dònuts, muffins i cafès.

Aquesta botiga tan especial i única està localitzada al carrer Ballesteries, número 6, a la vora de La Rambla de la ciutat de Girona. Fes-te amb aquests gofres únics de la Polleria de Girona i no esperis més a gaudir d’unes postres diferents i autèntiques.

 

Xoxofre sucat en salsa de xocolata

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!