Un segon plat complet i sublim
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- ½ conill lletó d’Euroconills
- Oli d’oliva
- Pebre i sal
- Vi ranci
- Aigua
- Carxofa del Prat de La Masia
- Seques (fesols)
Elaboració de la recepta
- En una cassola amb oli enrossir-hi el conill tallat a trossos, salats i empebrats.
- Un cop ben ros poseu-li un bon raig de vi ranci, deixeu que s’evapori.
- Poseu- hi una mica d’aigua, tapeu-lo i deixeu-lo coure a foc lent fins que el suc tingui consistència de salsa fosc i que sigui més tendre.
- Serviu acompanyat amb unes seques (fesols) passades per la paella i una carxofa al forn per cap.
Proposta de maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Sirot Negre Criança de Sirot. Un vi de color vermell intens, negre i dens. Té molt bona entrada en boca, equilibrat i amable, i un perfil aromàtic complex, amb records de fruites i lleugeres notes vegetal.
Recepta extreta de: http://www.irreductibles.cat/cuina/2013/03/conill-amb-vi-ranci/