Tot i que la dieta equilibrada restringeix els fregits, el cabrit arrebossat és un plat molt deliciós i baix en greixos. Per tant, pots exculpar-te si en menges de manera freqüent.
Unes costelles de cabrit arrebossat com mai les hauràs tastat
Ingredients de la recepta:
- Costelles de cabrit eCorder
- Farina i pa ratllat
- 3 ous
- Sal i oli
Elaboració del cabrit arrebossat:
- En primer lloc netegem bé les costelles del cabrit i preparem els ous, que els batrem juntament amb una mica de sal.
- Tot seguit, preparem un plat ple de farina i un de pa ratllat.
- Posem oli a escalfar i mentrestant, salem la carn.
- Tot seguit enfarinem les costelles, les passem per l’ou batut i finalment les arrebossem amb pa ratllat.
- Quan notem que l’oli comença a estar calent les podem anar fregint, per totes dues bandes fins que tinguin bon color i les reservem en un paper absorbent, per extreure-li l’oli.
Es podem acompanyar amb una mica d’all i julivert o amb maionesa això al gust de cadascú; també amb unes bones patates o enciam; bon profit.
Recepta extreta de la cuina de sempre.
Maridar el cabrit arrebossat
Un vi amable i saborós, d’aroma profund a fruites silvestres i violetes; amb un color intens i sòlid, auster i d’acidesa destacable; és el Cap de Trons de Ferré i Catasús l’escollit per acompanyar aquestes costelles tan gustoses.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!