Benvinguts/des gourmets, us portem carpaccio de vedella.
Menjar carn d’una forma fresca i diferent, carpaccio de vedella
Ingredients
- 1 tassa d’oli d’oliva verge
- Herba d’Ossera
- Suc de llimona
- 1,1 quilos de peixet de Vedella Ecològica Pedraforca
- Flor de sal
- Sal fina i pebre negre
Elaboració
- En primer lloc ho posem sal i pebre al nostre gust al peixet de vedella.
- Tot seguit, el posem a una safata amb el suc de llimona (suc de mitja llimona, no més) i el deixem macerar al frigorífic durant un mínim de sis hores.
- Un cop hagin passat les 6 hores, el cobrim amb l’herba d’Ossera, l’emboliquem amb paper film i el posem al congelador 1 dia.
- Al dia següent, el traiem del congelador, el desemboliquem i el tallem a rodanxes molt fines.
- Finalment, per servir el nostre plat, podem amanir-li amb oli i la flor de la sal i ja tindrem el nostre carpaccio de vedella preparat.
Recepta extreta de cuina tv3
Maridatge pel carpaccio de vedella
Per acompanyar la carn normalment es beu vi negre, per això, per acompanyar aquest carpaccio de vedella escollim el vi negre Tempus d’Altavins, un vi elegant, suau i equilibrat; que reflexa la potència de la nostra terra i serà la peça perfecta que farà de complement ideal del plat; potenciarà el seu sabor i us encantarà.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!