bacalla-tomata

Deixa´t enamorar pel bon bacallà

 

Ingredients per a la recepta

  • 450 g de lloms de bacallà fresc de Pairó Fish
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 300 de tomàquet triturat natural
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 got de vi blanc
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva verge extra
  • També podeu utilitzar la salsa de tomàquet de Productes Naturals Capell

 

Elaboració de la recepta

  • Picar la ceba tendra i trossejar el pebrot verd rebutjant les llavors.
  • Escalfar una mica d’oli en una paella o cassola i ofegar la ceba amb una mica de sal.
  • Afegir el pebrot i cuinar fins que comenci a estar tendre.
  • Incorporar el tomàquet, la sal, el pebre i el llorer, remenant bé.
  • Regar amb el vi, baixar el foc i deixar cuinar uns 20 minuts, fins que redueixi.
  • Fregir o cuinar a la planxa el bacallà amb la pell cap avall.
  • Salpebrar lleugerament i afegir a la cassola de salsa de tomàquet.
  • Retirar el llorer abans de servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Blanc de Blancs de Giró Ribot, un vi blanc amb aroma agradable on predominen les notes de poma verda acabada de tallar sobre un fons tropical, i que té un pas per boca molt fresc.

blanc-de-blancs-giroribot

Recepta extreta de: http://www.directoalpaladar.com/recetas-de-pescados-y-mariscos/bacalao-en-salsa-de-tomate-y-pimiento-verde-receta-de-semana-santa