Benvinguts/des gourmets, avui us portem el bacallà amb salsa de tomàquet i pebrot verd.
Deixa´t enamorar pel bon bacallà
Ingredients per al bacallà, tomàquet i pebrot
- 450 g de lloms de bacallà fresc de Pairó Fish
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 300 de tomàquet triturat natural
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de sucre
- 1 fulla de llorer
- 1/2 got de vi blanc
- Pebre negre
- Oli d’oliva verge extra
- També podeu utilitzar la salsa de tomàquet de Productes Naturals Capell
Elaboració de la recepta
- Primer de tot, picar la ceba tendra i trossejar el pebrot verd rebutjant les llavors.
- Després, escalfar una mica d’oli en una paella o cassola i ofegar la ceba amb una mica de sal.
- Afegir el pebrot i cuinar fins que comenci a estar tendre.
- Incorporar el tomàquet, la sal, el pebre i el llorer, remenant bé.
- Ara, regar amb el vi, baixar el foc i deixar cuinar uns 20 minuts, fins que redueixi.
- Fregir o cuinar a la planxa el bacallà amb la pell cap avall.
- Salpebrar lleugerament i afegir a la cassola de salsa de tomàquet.
- Finalment, retirar el llorer abans de servir.
Maridatge pel bacallà, tomàquet i pebrot
El maridatge pel peix és indispensable. Per això, podeu acompanyar aquest plat amb un vi Blanc de Blancs de Giró Ribot. És a dir, un vi blanc amb aroma agradable on predominen les notes de poma verda acabada de tallar sobre un fons tropical. A més, té un pas per boca molt fresc.
Recepta extreta de: http://www.directoalpaladar.com/recetas-de-pescados-y-mariscos/bacalao-en-salsa-de-tomate-y-pimiento-verde-receta-de-semana-santa
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!