Benvolguts/des gourmets, avui us portem l’amanida freda amb fesols i verdures. Per això, cal que presteu atenció a les següents directrius.
Aquest plat és l’aliat ideal per a l’estiu. Ara, que fa calor, va genial per la seva lleugeresa, textura fresca i completa en nutrients. Per això, més val aquest àpat per a prendre i menjar a l’oficina o inclòs a la platja o muntanya. A més, cal tenir en compte els valors nutricionals que aporten cadascun dels components i ingredients que conformen aquesta amanida tan rica com deliciosa.
Una amanida amb influència àrab
Ingredients per l’amanida freda amb fesols i verdures
- 400 gr de fesols de Santa Pau de Fesols i Productes de Santa Pau
- 1 pebrot verd de l’Hort del Silenci
- 1 pebrot vermell de l’Hort del Silenci
- 1 tomàquet gran o 2 mitjanets de l’Hort del Silenci
- 1 ceba tendra grossa de l’Hort del Silenci
- 2 llaunes de tonyina amb oli d’oliva
- olives negres d’Aragó
- pebre dolç
- pebre
- canyella en pols
- sal
- oli
Elaboració de la recepta
- Primer de tot, Talleu les verdures a daus ben petits.
- Seguidament, Amaniu amb oli abundant, sal i les espècies. Remeneu i deixeu macerar.
- A més, Afegiu la tonyina.
- Per anar acabant, Afegiu les mongetes i cap a la nevera. Deixeu refredar tot el matí.
- Finalment, Guarniu amb les olives els plats, i llest!
Maridatge per l’amanida freda amb fesols i verdures
Les amanides necessiten d’un bon vi. Així mateix, podeu acompanyar aquest plat amb un Cargol Treu Vi d’Alemany i Corrió, un vi sec, mineral i salí. Per això, un xarel·lo amb aromes de muntanya és la millor opció que pots prendre acord amb aquesta amanida.
Recepta extreta de: https://receptesambvida.blogspot.com.es/2013/07/amanida-destiu-amb-mongetes-de-santa-pau.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!