Un plat que es desfà a la boca
Ingredients per a la recepta
- Melós de l’os de Can Mabres
- Carxofes
- Salsa de carn
- Fulles d’escarola
- Oli
- Pebre
- Sal gruixuda
Elaboració de la recepta
- Saltar els talls de melós de l’os a la paella sense oli i posar-los en un plat.
- Saltar les carxofes a la paella i incorporar-los al plat.
- Afegir la salsa de carn.
- Afegir les fulles d’escarola per decorar.
- Afegir la sal gruixuda, el pebre i un raig d’oli d’oliva.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=srTsk12rod4[/youtube]
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Brocat Brocada del Celler Miquel Roca, un vi negre elaborat 100% amb brocada. Entrada amable. Pas suau i delicat, però alhora llarg. Intensificació de la fruita vermella i del pebre, sobretot aquest últim en el post-gust. Frescor aportada per una bona acidesa, i que permetrà una bona evolució en ampolla.
Recepta extreta de: https://www.youtube.com/watch?v=srTsk12rod4