Un paté diferent i atrevit
Ingredients per a la recepta
- Carn de cabra picada de DONUM DEUS
- Cansalada salada
- Farigola
- Romaní
- Pebre
- Nou moscada
- Sal
Elaboració de la recepta
- Barrejar-ho tot amb la carn del mascle salvatge, en diverses capes
- Amassar bé fins a formar una massa
- Posar-ho en motlles i col·locar-lo al bany maria
- Al forn a 180 graus unes 2 hores
- Tallar a trossos i servir-lo amb el suc a la seva pròpia cocció
- Afegir ceba seca, liofilitzada
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=WHexNxafgEA[/youtube]
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Kokoro negre de Viña Torreblanca, un vi de color vermell intens, brillant i amb tons blaus. Un goig d’aroma afruitada, en què sobresurten fines notes de fruites del bosc i vainilla. Bon pas de boca, és llaminer, potent i té un bon equilibri entre el seu ric sabor i la seva seca estructura àcida.
Recepta extreta de: https://www.youtube.com/watch?v=WHexNxafgEA