where to buy provigil in south africa Poca cosa a dir sobre la truita de patates. Un plat de tota la vida, ràpid de fer però que requereix certa pràctica perquè quedi bonica. En aquesta recepta t’ensenyem tots els passos necessaris.
mydriacyl 1% 5mlIngredients
- 2 ous de gallina fresquíssims
- 2 patates mitjanes blanques noves (d’uns 150 g cada una)
- 1 ceba de Figueres, petita i rabiosament violeta.
- oli d’oliva, sal

Elaboració de la truita de patates
- Talleu la ceba en juliana.
- Escalfeu una paella antiadherent amb 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Salteu la ceba uns segons a foc fort, i quan comenci a daurar-se, afegiu-hi la patata tallada un xic gruixuda, saleu i deixeu que també es dauri lleument
- Abaixeu el foc i tapeu-ho. La patata s’ha de coure a foc lent.
- A part, en un bol, deixateu els dos ous i poseu-los al punt de sal.
- Un cop la patata sigui cuita, l’eixuguem de l’excés d’oli de la paella, i ho barregem tot amb l’ou.
- Escalfeu la paella a foc viu. Impermeabilitzeu-la amb un raig d’oli d’oliva, i aboqueu-hi, de cop, la pasta d’ou i patata. Repartiu-la amb un moviment circular i deixeu que faci crosta.
- Abaixeu el foc al mínim, fins que veieu que l’ou gairebé hagi quallat.
- Impregneu un plat amb oli, i tapeu la paella cap per avall amb el plat.
- Afegiu-hi un drap i poseu-lo al damunt del plat. Exerciu-hi una lleu pressió, i amb l’altra mà al mànec de la paella, gireu tot el conjunt sobre el plat.
- Torneu a apujar el foc de la paella, i deixeu-hi lliscar el contingut del plat per sobre, vigilant l’operació amb l’acció preventiva d’una espàtula que n’equilibri el contrapès. Deixeu que es faci crosta per aquesta banda i ja ho podeu servir.
can you buy neurontin over the counter
http://roxieontheroad.com/shop-til-you-drop-in-charming-lindsborg/72-2019-11-30-18-49-40-1-panda/