Sorbet de Taronja

Unes postres fàcils i per a tota la família!

Ingredients per a la recepta:

Elaboració de la recepta:

  1. Per començar agafem les 6 taronges, les rentem i partim per la meitat de forma que podem extreure el màxim suc possible.
  2. Un cop estiguin ben exprimides, colem el suc extret de la fruita de forma que ens quedi ben líquid sense polpa ni llavors. Reservem la pell de la taronja partida per la meitat perquè al final de tot la utilitzarem per servir les postres.
  3. Afegim el sucre i la llet al suc; al nostre gust, recomanem anar afegint els ingredients poc a poc i anar tastant la barreja perquè quedi com ens agrada exactament.
  4. A continuació, batem la mescla, ls tastem per saber si està suficientment dolç i la deixem reposar a la nevera perquè es refredi i poder servir el nostre sorbet de taronja.
  5. Un cop estigui ben freda i compacta, utilitzem les pells de les taronges que havíem reservat per servir el sorbet i així donar-li una millor presencia i aprofitar la fruita al màxim.

Acompanyament

Per acabar de sorprendre, podem acompanyar el sorbet amb un licor modern i  fresc; proposem el de taronja de On The Rocks, que aportarà un contrast de sabor clau per acabar de gaudir d’aquestes postres.

 

on the rocks