cocadecodony

Unes postres tradicionals pels més llaminers

Ingredients per a la recepta:

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc encenem el forn perquè es vagi escalfant mentre elaborarem la nostra coca de codonys.
  2. Per fer la massa barregem l’oli, la cervesa, la sal i anem afegint la farina que admeti fins que quedi una massa contundent i elàstica que no s’enganxi.
  3. Un cop tenim la massa conformada, la estirem al nostre gust; podem donar-li la forma que vulguem i també el gruix.
  4. A continuació, pelem els codonys i el tallem en quarts, traiem les llavors de dins i ho tornem a tallar en làmines molt finetes.
  5. Col·loquem les làmines sobre la massa amb molta cura i les envernissem amb l’oli d’anís estrellat d’Aromatiks i ho cobrim amb sucre, al gust de cadascun.
  6. Introduïm la massa amb els codonys al forn prèviament escalfat, i ho deixem coure durant aproximadament 30 minuts a una temperatura de 170 graus. Passada aquesta mitja hora la coca estarà preparada per ser tastada.

Acompanyament:

L’acompanyament perfecte per la coca de codonys, serà una ratafia reserva Portet 1883, un licor de nous verdes i amb destil·lats de 23 plantes aromàtiques, espècies i fruites que serà el complement perfecte d’aquestes postres tradicionals de la nostra terra.

 

licor portet