sopa-de-cireres

 

Una fruita estival per alegrar-nos els dies

 

Ingredients per a la recepta:

  • 175 grams de sucre
  • 1 quilo de cireres de Familia Esteve Ràfols
  • 3 gotes d’essència de vainilla
  • 2 cullerades de fècula de blat de moro
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Sal i pebre negre

 

Elaboració de la recepta:

  • En primer lloc rentem les cireres de Familia Esteve Rafols i els hi traiem els ossos.
  • Tot seguit, les posem a bullir en aigua freda durant 15 minuts.
  • Un cop hagi passat aquest temps, les escorrem, reservem l’aigua i triturem les cireres i les passem pel xinès.
  • El puré que surti del xinès el barregem amb l’aigua de la cocció reservada i serà el moment d’afegir la resta dels ingredients; el sucre, el suc de llimona, el pebre, l’essència de vainilla i la fècula de blat de moro dissolta en aigua.
  • Es cou tot durant uns minuts més remenant perquè no s’enganxi.
  • Es pot servir tant en calent com en fred, i l’adornem amb cireres perquè la presentació sigui encara més espectacular.

 

Maridatge:

Per maridar aquest plat tan singular, escollim un cava refrescant com és el Brut Nature Reserva de Cuscó Berga, un producte de qualitat i amb molt de sabor que serà el contrast i la peça perfecta per servir d’acompanyament d’aquesta sopa de cireres.

 

cusco berga