Un plat diferent amb molt de sabor!
Ingredients per a la recepta:
- 4 peus de porc de la Granja Godall
- 2 tomàquets madurs
- 1 cap d’all i 1 ceba
- 1 farcellet d’herbes (llorer,farigola,julivert i pastanaga)
- 200 grams de farina
- 25 grams de pebre vermell dolç
- 25 grams de canyella en pols
- 1 got de conyac i 1 de moscatell
- 12 prunes seques
- 100 grams de pinyons
- 100 grams de picada catalana (safrà, alls, ametlles, galetes, julivert i aigua)
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc, netegem i tallem els peus de porc de la Granja Godall en quatre trossos.
- Tot seguit, els posem a una cassola i els rossegem amb la ceba, l’all, els tomàquets i el farcellet d’herbes.
- Un cop comencin a rossejar-se afegim el conyac, d’aquesta manera flamejarem els peus de porc.
- A un bol separat, barregem la farina, el pebre vermell i la canyella amb la suficient aigua per cobrir després els peus; i ho afegim a la cassola. º
- A mitja cocció, afegim la picada catalana, el moscatell, les prunes i els pinyons i deixem que els peus es vagin coent fins que notem que estiguin més tous i comencin a estar fets; això serà durant aproximadament 1h i mitja i ja tindrem el nostre plat enllestit i preparat per ser servit.
Recomanem que es cuini el plat 1 dia abans de ser menjat, ja que adquirirà tot el sabor de les especies i les herbes després d’unes hores.
Maridatge:
Per acompanyat aquest plat amb tant de sabor, recomanem el Avgvsvs Trajanvs 2011 de Cellers Avgvstvs Forvm un vi elegant i potent que serà el complement ideal per complementar i assaborir el exquisit sabor que li aportaran les herbes i espècies als nostre peus de porc; contundència, sabor i harmonia!