Un àpat rodó!
Ingredients per a la recepta
- Una peça d’entrama neta de Menuts Rosa
- Carn picada de porc
- Ou
- Pebrot del piquillo
- Olives verdes
Elaboració de la recepta
- Obrim la peça d’entrama com si fos un llibre i l’aplanem bé. A sobre hi afegim la carn picada de porc, ben estesa. Sobre aquesta hi escampem, primer, el pebrot del piquillo tallat a tires, després l’ou bullit i ratllat i finalment les olives.
- Ho enrotllem tot amb cura, ho lliguem amb un cordill de cuinar com si fos un tall rodó i ho rostim al forn. Un cop cuit, deixem que es refredi, retirem el cordill i el tallem a rodelles.
- Es pot servir acompanyat d’arròs blanc i amb una mica de salsa de soja.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un Mussons Negre de Mussons Vins, un vi negre d’entrada potent, i evolució suau, molt saborós, carnós i ben estructurat i rodó. Amb una bona mescla de sabors de fruita madura i una punta de acidesa, que el fan llarg i persistent.
Recepta extreta de: http://www.menutsrosa.cat/ca/rotllet-dentrama-farcit-de-carn-picada-pebrot-ou-i-olives/