Una crema deliciosa que heu de preparar
Ingredients per a la recepta (2 persones):
- 1 ceba
- 2 pastanagues grosses
- 1 préssec d’ordal
- sal
- nou moscada
Elaboració de la recepta
- Piqueu la ceba i talleu les pastanagues a trossets. Poseu-les en una cassola i enrossiu-les.
- Quan siguin daurades, cobriu-les d’aigua i bulliu-les fins que estiguin toves. Tot seguit, peleu un préssec i afegiu-ne la meitat a les verdures.
- Tritureu-ho tot amb la batedora i afegiu-hi una mica d’aigua fins que n’obtingueu una consistència cremosa. Afegiu-hi sal i nou moscada.
- Deixeu refredar la crema a la nevera.
- Serviu-la amb dauets de préssec.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un un Clos del Recó Rosat de CELLER GRAU I GRAU
Recepta extreta de: http://silvia.badall.net/2009/07/18/crema-freda-de-pastanaga-i-pressec/