crema-freda-pastanaga-pressec

 

Una crema deliciosa que heu de preparar

 

Ingredients per a la recepta (2 persones):

 

Elaboració de la recepta

  1. Piqueu la ceba i talleu les pastanagues a trossets. Poseu-les en una cassola i enrossiu-les.
  2. Quan siguin daurades, cobriu-les d’aigua i bulliu-les fins que estiguin toves. Tot seguit, peleu un préssec i afegiu-ne la meitat a les verdures.
  3. Tritureu-ho tot amb la batedora i afegiu-hi una mica d’aigua fins que n’obtingueu una consistència cremosa. Afegiu-hi sal i nou moscada.
  4. Deixeu refredar la crema a la nevera.
  5. Serviu-la amb dauets de préssec.

 

Maridatge

Podeu acompanyar el pastís amb un Sirot Negre 2014, de Sirot. Un vi de cirera pioner al món de color vermell intens, negre i dens. Té molt bona entrada en boca, equilibrat i amable, i un perfil aromàtic complex, amb records de fruites i lleugeres notes vegetal.

sirot-negre-2014

Recepta extreta de: http://silvia.badall.net/2009/07/18/crema-freda-de-pastanaga-i-pressec/