espaguettis_almejas_forvm

 

Espaguetis amb un toc del mar

 

Ingredients per a la recepta

  • 600 gr. de cloïsses
  • 2 alls pelats
  • Julivert
  • 1 cullerada gran de farina (uns 15 gr.)
  • 400 gr. de brou de peix
  • 75 gr. vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • pebre negre mòlt
  • 350 gr. d’espaguetis
  • 5 tomàquets naturals ratllats
  • 1.500 gr. d’aigua
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre Forvm Chardonnay d’Avgvstvs Forvm

 

Elaboració de la recepta

  1. Posar en remull les cloïsses amb sal, durant 30-60 minuts, perquè deixin anar la sorra del mar.
  2. Piquem els alls i julivert a mida petita. En una olla posem una mica d’oli, el els alls, el julivert, el tomàquet natural ratllat i fem un sofregit.
  3. Afegim la farina.
  4. A continuació, afegim una mica de brou de peix, vi blanc, llorer, pebre negre, vinagre FORVM Chardonnay i les cloïsses. I esperem uns minuts (entre 8 i 10 minuts) fins que les cloïsses s’obrin.
  5. D’altra banda, bullim les pasta al “dente”.
  6. Escorrem la pasta.
  7. I acabem barrejant els espaguetis amb la salsa i les cloïsses.
  8. Decorem amb julivert al gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Avgvstvs Chardonnay d’Avgvstvs Forvm, un gran vi que ens aporta en boca i nas fruita tropical molt madura i tocs cítrics.

chardonnay-avgvstvs-forvm

Recepta extreta de: http://www.avgvstvsforvm.com/ca/receptes/vermout-a-lestil-forvm-3-detail?showall=1