rosbif-vedella-mostassa-mel

Un plat per triomfar tot l´any

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Preescalfar el forn calor dalt i baix a 250ºC.
  2. En una font per al forn, engreixada amb una mica de mantega o llard, posar la carn lligada i amb ajuda d’un pinzell pintar-la amb la mostassa antiga, salpebrar i regar amb una mica de mel. Repartir agulles de romaní fresc.
  3. Enfornar uns 15-20 minuts regant de tant en tant amb vi blanc i donant-li la volta.
  4. Passat aquest temps posar el grill i vigilant daurar la carn uns 5 minuts per costat, regant-se alhora amb els seus sucs.
  5. Si us falta líquid es pot posar més vi o brou.
  6. Treure del forn i tapar fins que temperi amb paper de plata.
  7. Podeu servir amb oli d’oliva verge barrejat amb una cullerada de postres de mostassa antiga i una altra de mel. Un cop tallat regar per sobre amb aquest amaniment.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi U d’Urpina de Vins Urpina, un vi negre que en boca la sensació de menjar fruita és acusada, rebent la complexitat que va de la fruita fresca fins a notes de cafè aromàtic i espècies.

u-urpina-ampans

Recepta extreta de: http://www.chezsilvia.com/2013/12/rosbif-la-mostaza-y-miel.html