Refrescant de préssec

 

Sabor i frescor per aquest estiu

 

Ingredients per a la recepta:

  • 1 Litre de suc de préssec
  • 7 ml. de Frangelico
  • 5 fulles de gelatina
  • Gelat de festucs (100 grams)
  • Festucs verds
  • 2 préssecs de Can Massana

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc hidratem les làmines de gelatina amb aigua freda, podem utilitzar un plat perquè estiguin en remull.
  2. En segon lloc i mentrestant, posem en ebullició mig litre de suc de préssec; quan estigui bullint hi afegim les fulles de gelatina cuidadosament.
  3. Barregem fins que es desfasin les fulles en el suc i afegim el Frangelico, i ho reservem 12h a la nevera.
  4. Un cop passades aquestes hores, amb una cullera trenquem una mica de gelatina i la barregem amb els trossos de préssec fresc Can Massana.
  5. Tot seguit, en un copa, hi posem una base de gelatina amb préssec, a sobre la sobre la bola de gelat de festucs i si voleu, una fulla de menta passada per una clara d’ou i sucre.
  6. Finalment, per decorar i per aportar-li encara més sabor, hi posem uns quants festucs verds per sobre al nostre gust i tindrem el refrescant enllestit.

 

Maridatge:

Per maridar aquest refrescant de préssec hem escollit el Cava Brut Nature de Mussons, un cava fresc i sedós, elegant amb aroma fresc amb notes cítriques, intens i de llarg postgust; acabarà, amb el seu sabor, de refrescar-nos aquest estiu i d’acabar d’arrodonir aquestes postres boníssimes.

 

cava brut natura mussons