Saludable i colorida
Ingredients per a la recepta
- 300 g de tallarins
- 1 carbassó
- 20 tomàquets xerry
- 4 tomàquets secs
- Salsa pesto ecològica d’Hortus Aprodiscae
- 50 g de formatge parmesà
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Julivert
Elaboració de la recepta
- Posar abundant aigua a coure, quan comenci a bullir afegir una mica de sal i les tallarines. Coure-ho durant el temps que indiqui el paquet i escórrer-los bé.
- Posar un raig d’oli a la paella, afegir els tomàquets secs ben picats i el carbassó picat amb la pell. Incorporar els tomàquets xerrys partits per la meitat, saltejar i afegir les tallarines.
- Afegir-hi la salsa pesto eco Hortus ben barrejada.
- Servir les tallarines amb verdures, el pesto i formatge parmesà ratllat pel damunt, tot decorat amb julivert.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Rosé Princeps de Canals & Munné, un vi amb un preciós i envellutat color rosa violaci brillant. Amb un paladar delicat, suau i melós i delicioses aromes varietals de maduixa i pètals de rosa.
Recepta extreta de http://hortusaprodiscae.org/tallarines-amb-verdures-i-salsa-pesto-eco-hortus/ i adaptada de: bit.ly/2nhhewm