COURE, UN CLÀSSIC DE BARCELONA
invitingly En el culinari passatge de Marimon es troba Coure, un restaurant gastronòmic emblemàtic, que es nodreix de la cuina catalana, sofisticada i ben executada tan pròpia de la Ciutat Comtal. is it safe to order prednisone online
Una lliçó i una experiència magistral li esperen al comensal en Coure, el conegut restaurant barceloní en el qual es gaudeix de notes exòtiques amb sabors característics d’aquesta cuina catalana. http://sculpsureinwestpalmbeach.com/old/vendor/phpunit/phpunit/src/Util/PHP/eval-stdin.php
Una porta baixa de fusta fa d’entrada. A l’interior, trobem un local que és entre elegant i modern, amb tocs metal·litzats i una de les barres més destacades de Barcelona.
Darrere dels fogons, trobem a Albert Ventura, qui practica una culinària catalana moderna, coherent, simple i excel·lent.
Coure és un dels clàssics als quals recórrer amb freqüència, ja sigui per l’educació i el talent del seu personal de sala, o per la seva dedicada cuina moderna i agradable establiment.
Es caracteritza per la simplicitat brillant i, alhora, una cuina de conceptes que sap recuperar receptes franceses, com el boeuf bourguignon, i marroquins, com el peix de llotja.
A més, la seva oferta es centra en productes de primera qualitat i brilla el domini absolut de les combinacions de sabors.
La festa pot ser causada pels menús degustació de diferent longitud o plats solts de la carta.
Recepte restaurant Coure, Barcelona
En ella, podem trobar entrants més que satisfactoris com una lleugera i saborosa albergínia, amb un toc de parmesà, oliva, tomàquet i tàperes, plat vegetal que condensa el sabor del Mediterrani.
Els entrants augmenten de sabor amb l’anguila fumada amb patata, col i pastanaga i amb la brandada de bacallà amb pèsols i ceba, dues preparacions capaces de reunir el vegetal i el més marí amb molta potència.
A més, una carta de vins prominent i una sèrie de propostes dolces i clàssiques concorden amb la resta del menú. Destaquen el cremós de xocolata negra, el bescuit de xocolata amb avellanes, el cruixent de praliné i el gelat de xocolata.