Ous al plat de Granja Slou amb sofregit de tomàquet
Ous al plat i tots a taula
Avui tenim ous al plat amb sofregit de tomàquet eco! Un fantàstic plat ben saborós que maridarem amb un cava Celler Vell Brut Reserva. Tots a taula!
Ingredients per a la recepta
- 1 ou de Granja Slou
- Mitjana ceba
- Mig brick de tomàquet fregit eco
- 1 llauna petita de pèsols
- Pernil a dauets
- Una mica de mantega
Elaboració de la recepta
- Tallem la ceba i la sofregim
- Tallem la ceba ben picadeta i la fregim a foc mitjà en una paella amb una d’oli fins que es dauri.
- Afegim els pèsols, el tomàquet fregit i el pernil
- Afegim els pèsols, el tomàquet fregit i el pernil i remenem durant uns 5 minuts. Després ho apartem del foc.
- Preparem el forn i el recipient
- Preescalfem el forn a 180º. Untem amb mantega el fons de recipients aptes per a forn i aboquem a sobre la barreja, fent un forat al centre.
- Obrim l’ou de Granja Slou al centre i enfornem la barreja
- Obrim l’ou en el forat que hem fet amb cura que no es trenqui el rovell. Enfornem fins que l’ou estigui quallat, aproximadament entre 15 i 20 minuts.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Celler Vell Brut Reserva, un cava de color daurat pàl·lid amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina i abundosa. Aroma intens i net. Afruitat, equilibrat i saborós. Cava sense complexos per a qualsevol ocasió. La seva frescor i suavitat el fan idoni per a l’aperitiu d’improvís i per anar obrint la gana a l’hora de sopar.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!
Recepta extreta d’aquí