recepta-gourmet-timbal-escalivada-formatge-cabra

Entra tant pels ulls com per la boca

 

Ingredients per a la recepta

Podeu comprar l’escalivada ja elaborada artesanalment per Mar-tret

  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 albergínia
  • 1 anxova
  • Un tros de formatge de cabra Betara

 

Elaboració de la recepta

  1. En primer lloc, escalfem el forn a 200ºC. Rentem el pebrot vermell i l’albergínia i tallem a trossos i pelem la ceba.
  2. Posem els talls uniformats en una placa i la introduïm al forn.
  3. Deixem les verdures al forn durant 25 minuts, mentre anem mirant que es van coent.
  4. Finalment traiem la placa del forn amb compte de no cremar-nos. Ara toca guarnir el plat i posar les verdures per aconseguir l’efecte de la flor.
  5. Fem una capa amb forma circular amb l’albergínia. Afegim una capa de ceba i a sobre el pebrot.
  6. Tallem el formatge de cabra amb puntes i li afegim una anxova a sobre. Finalment posem al voltant del timbal la ceba sobrant i li afegim vinagre al gust.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un L’Om Criança 2014 de la Cooperativa Agrícola Serra d’Almos, un vi de color robí, d’aroma intens, persistent, de pas llarg en boca marcat per notes de fruites negres i fruits secs,

vi-om-criança-serra-almos

Recepta extreta de: http://sincomerte-elcoco.blogspot.com/2017/12/timbal-de-escalivada-con-queso-de-cabra.html