recepta-gourmet-filets-salmo-salsa-ametlles

 

Una delícia per sucar-hi pa

 

Ingredients per a la recepta

  • 6 filets de salmó
  • 100 ml. de nata
  • 50 grams d’ ametlla laminada de Can Massana
  • oli
  • sal
  • pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Netejar el salmó i deixar-lo sobre paper absorbent.
  2. Coure’l a la planxa o paella amb una mica d’oli (volta i volta) i reservar.
  3. Posar l’ametlla a la paella calenta, perquè es torri una mica.
  4. Afegir la nata líquida i quan comenci a bullir, afegir el salmó ja cuit i salpebrat. Xup xup i llestos.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Aikarai 100% Muscat de Giró Ribotun vi blanc sec estructurat i elegant, amb cos. Omple completament la boca amb una agradable textura. Equilibrat i llarg, amb un lleuger final amarescent. En el retrogust ens retrobem amb potents notes de flors blanques, préssec i cítrics.

aikarai-giro-ribot-vi

Recepta extreta de: http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2012/08/filets-de-salmo-amb-salsa-dametlles.html