recepta-gourmet-fetuccini-anxoves-carxofes-espinacs

Una combinació original que t´encandilarà

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 500g de fetuccini de Gourmona.com
  • 500g d’espinacs
  • 1 ceba tendra (o be dolça)
  • 4 alls tendres
  • 4 carxofes
  • 50cc de vi blanc sec
  • 3 cullerades de sofregit de tomata de casa
  • sal
  • oli d’oliva
  • 12 filets d’anxova

 

Elaboració de la recepta

  1. Renteu els espinacs, escaldeu-los amb aigua amb sal, (el escaldar-los, és opcional), i els espremeu.
  2. Peleu les carxofes i talleu-les a talls molt petits, 12 o 14 talls de cada una, poseu-los en aigua freda amb un grapat de julivert, perquè no es tornin negres.
  3. En una wok o en una paella fonda amb oli, fregiu la ceba i els alls, tallat ben petit, quan la ceba estigui transparent, afegiu les carxofes i saleu i als dos minuts els espinacs, continueu fregint 4 o 5 minuts més…
  4. Afegiu el vi blanc, deixeu evaporar i poseu la tomata sofregida. Rectifiqueu de sal.
  5. A part, bulliu la pasta, escorreu i barregeu-la amb els espinacs i les anxoves escorregudes.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Rec de Brau de Cellers d’en Guilla, un vi negre plaent i equilibrat, de carinyena i garnatxa negra. Descobrireu finor, estructura i lleugeresa. També el podeu trobar a Gourmona.com.

Rec_de_Brau_Cellers_den_Guilla

Recepta extreta de: https://www.cuinadelamare.com/2014/11/tallarins-amb-anxoves-carxofes-i.html