Una combinació original que t´encandilarà
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 500g de fetuccini de Gourmona.com
- 500g d’espinacs
- 1 ceba tendra (o be dolça)
- 4 alls tendres
- 4 carxofes
- 50cc de vi blanc sec
- 3 cullerades de sofregit de tomata de casa
- sal
- oli d’oliva
- 12 filets d’anxova
Elaboració de la recepta
- Renteu els espinacs, escaldeu-los amb aigua amb sal, (el escaldar-los, és opcional), i els espremeu.
- Peleu les carxofes i talleu-les a talls molt petits, 12 o 14 talls de cada una, poseu-los en aigua freda amb un grapat de julivert, perquè no es tornin negres.
- En una wok o en una paella fonda amb oli, fregiu la ceba i els alls, tallat ben petit, quan la ceba estigui transparent, afegiu les carxofes i saleu i als dos minuts els espinacs, continueu fregint 4 o 5 minuts més…
- Afegiu el vi blanc, deixeu evaporar i poseu la tomata sofregida. Rectifiqueu de sal.
- A part, bulliu la pasta, escorreu i barregeu-la amb els espinacs i les anxoves escorregudes.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Rec de Brau de Cellers d’en Guilla, un vi negre plaent i equilibrat, de carinyena i garnatxa negra. Descobrireu finor, estructura i lleugeresa. També el podeu trobar a Gourmona.com.
Recepta extreta de: https://www.cuinadelamare.com/2014/11/tallarins-amb-anxoves-carxofes-i.html