recepta-gourmet-costelles-xai-a-la-mel-romani

Una recepta per llepar-se els dits

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem a bullir les patates amb pell durant uns 20 minuts, i esperem que es refredin una mica per pelar-les.
  2. Posem a escalfar el forn a 180ºC mentre preparem la carn.
  3. En el got de la batedora elèctrica hi posem el suc de llimona, el gra d’all, les dues cullerades soperes de mel, la tassa d’oli i el romaní sec. Ho salpebrem i ho triturem.
  4. Netegem les costelles, les salpebrem i les distribuïm en una safata pel forn. Tot seguit les pintem amb el preparat anterior.
  5. Les enfornem durant 10 minuts. Les girem i les tornem a pintar i ho deixem coure 10 minuts més. Després, amb les patates ja pelades i tallades a làmines fines, les repartim per la safata i tornem a girar les costelles, pintant-les de nou. Hi afegim una mica del vi blanc i ho enfornem 10-15minuts més.
  6. Servim les costelles amb unes quantes làmines de patates i una mica de salsa.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi U d’Urpina de Vins Urpina, un vi negre que en boca la sensació de menjar fruita és acusada, rebent la complexitat que va de la fruita fresca fins a notes de cafè aromàtic i espècies.

u-urpina-ampans

Recepta extreta de: http://xicuina.blogspot.com.es/2015/03/costelles-de-xai-la-mel-i-romani.html