
Ingredients que casen a la perfecció
Ingredients per a la recepta
- 600 g de bacallà dessalat de Pairó Fish
- 2 pots d’espinacs Mar-TRET
- 1 ceba picada
- Farina
- Oli d’oliva
- Aigua i sal
Elaboració de la recepta
- Enfarinar el bacallà, fregiu i reservar-lo.
- En una cassola posar un rajolí d’oli i sofregir la ceba. Abocar els dos pots de espinacs Mar-Tret i remenar.
- Posar el bacallà sobre els espinacs i afegir un rajolí d’aigua. Tapar i deixar que s’acabi de coure.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.
Recepta extreta de: https://mar-tret.com/ca/bacalla-amb-espinacs-panses-i-pinyons/
Imatge extreta de: http://saludabocados.com/bacalao-con-espinacas-y-pinones-4-personas/