Benvinguts/des gourmets, avui us portem l’arròs integral amb bolets shiitake.
Arròs amb bolets, recepta vegetariana extraordinària
Ingredients per a la recepta
- 300 gr arròs integral
- 30 gr oli d’oliva
- Brou de verdures casolà
- 1 ceba petita molt picadeta
- 1 tomàquet
- Sal i pebre
- Brou calent de verdures
- 350 gr bolets shitake
Elaboració de la recepta
- Escalfar bé l’oli en una paella gran o wok i ofegar uns minuts la ceba i el tomàquet.
- Afegir l’arròs i ofegar 2 minuts.
- Anar afegint el brou a poc a poc a mesura que sigui necessari. Salpebrar. Aquest arròs és de llarga cocció, així que heu d’anar provant fins que quedi al punt desitjat.
- Fer els bolets en una graella calenta i condimentar amb sal i pebre. Integrar amb l’arròs.
- Rectificar el punt de sal i pebre. Servir immediatament.
Maridatge d’arròs amb bolets
Podeu acompanyar amb un Cap de Ruc del Celler Ronadelles
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!