recepta-gourmet-arros-integral-bolets-shiitake

Una recepta vegetariana extraordinària

Ingredients per a la recepta

  • 300 gr arròs integral d’Eco-salim Int-salim
  • 30 gr oli d’oliva
  • Brou de verdures casolà
  • 1 ceba petita molt picadeta
  • 1 tomàquet
  • Sal i pebre
  • Brou calent de verdures
  • 350 gr bolets shitake

També podeu comprar la mescla dels ingredients ja feta per Eco-salim Int-salim, només caldrà preparar-lo seguint les indicacions del paquet.

 

Elaboració de la recepta

  1. Escalfar bé l’oli en una paella gran o wok i ofegar uns minuts la ceba i el tomàquet.
  2. Afegir l’arròs i ofegar 2 minuts.
  3. Anar afegint el brou a poc a poc a mesura que sigui necessari. Salpebrar. Aquest arròs és de llarga cocció, així que heu d’anar provant fins que quedi al punt desitjat.
  4. Fer els bolets en una graella calenta i condimentar amb sal i pebre. Integrar amb l’arròs.
  5. Rectificar el punt de sal i pebre. Servir immediatament.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un suc OKI Juice de mandarina i poma de Fruits de Ponent, un suc natural i saludable per a qualsevol moment del dia.

suc-mandarina-poma-oki-juice-fruits-ponent

Recepta extreta de: https://cookpad.com/es/recetas/124314-arroz-integral-con-setas-shitake

Imatge extreta de: https://recetasveganas.net/wp-content/uploads/2015/03/arroz-setas-shiitake-receta-vegetariana-veganismo.jpg