Benvinguts/des gourmets, avui us portem l’amanida de pasta amb salmó fumat que et salvarà un dia d’estiu.
Una amanida de pasta fresca i saborosa
Ingredients per a l’amanida de pasta amb salmó fumat (2 persones)
- 250 g. de llacets de colors HORT DEL SILENCI
- dos ous camperols CRISMIOUS MAS BECH AGROBOTIGA
- Un sobre de salmó fumat
- Pastanaga
- Sal
- Oli d’oliva
- Alfàbrega
Elaboració de la recepta
- Bullim la pasta el temps que el fabricant indiqui, que quedi al dente o al gust.
- Bullim els ous.
- Tallem el salmó i la pastanaga de la forma que més us agradi. També els ous quan estiguin durs.
- Una vegada bullida la pasta, la passem per aigua i la posem en un bol.
- Hi posem el salmó, els ous, la pastanga, sal, pebre i alfàbrega.
- Reservem a la nevera per servir freda.
Maridatge per l’amanida de pasta amb salmó fumat
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Clos del Recó Rosat de Celler Grau i Grau, un vi de color cirera pàl·lid. Aroma complexe, amb matisos afruitats i vinosos amb notes de cirera. Saborós, fresc i agradable, afruitat i amb equilibri.
Recepta extreta i adaptada de: http://www.vadeteca.cat/2014/09/amanida-de-llacets-amb-formatge-i-salmo.html
Imatge extreta de: https://entre3fogones.com/lacitos-con-salmon-marinado-y-oregano.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!