recepta-gourmet-amanida-pasta-salmo-fumat

Una amanida de pasta fresca i saborosa

Recepta que podeu trobar ja elaborada per Mas el Guiu.

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 250 g. de llacets de colors
  • Un sobre de salmó fumat
  • Pastanaga
  • Dos ous
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Alfàbrega

 

Elaboració de la recepta

  • Bullim la pasta el temps que el fabricant indiqui, que quedi al dente o al gust.
  • Bullim els ous.
  • Tallem el salmó i la pastanaga de la forma que més us agradi. També els ous quan estiguin durs.
  • Una vegada bullida la pasta, la passem per aigua i la posem en un bol.
  • Hi posem el salmó, els ous, la pastanga, sal, pebre i alfàbrega.
  • Reservem a la nevera per servir freda.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Clos del Recó Rosat de Celler Grau i Grau, un vi de color cirera pàl·lid. Aroma complexe, amb matisos afruitats i vinosos amb notes de cirera. Saborós, fresc i agradable, afruitat i amb equilibri.

vi-Clos-del-Reco-rosat-celler-grau-grau

 

Recepta extreta i adaptada de: http://www.vadeteca.cat/2014/09/amanida-de-llacets-amb-formatge-i-salmo.html
Imatge extreta de: https://entre3fogones.com/lacitos-con-salmon-marinado-y-oregano.html