recepta-gourmet-arros-eco-delta-salsitxes

Més fàcil i bo impossible

 

Ingredients per a la recepta

  • 2 tasses d’arròs blanc cuit eco del Delta de l’Ebre de Riet Vell
  • 1 salsitxa jumbo de Leo Boeck
  • 1/2 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga petita
  • 1 tros de porro
  • 1 tros d’api amb algunes fulles
  • 1 tija d’cebollí
  • 1 ají dolç o picant segons el teu gust
  • 1 tomàquet
  • 1 carbassó petit
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • sal
  • pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Escalfa una paella profunda o una olla i salteja en oli d’oliva tots els vegetals que vagis a fer servir començant per la ceba, l’all i la pastanaga. Reserva el tomàquet, cebollí i unes fulles d’api per a més endavant.
  2. Afegeix la salsitxa jumbo picada a rodanxes i deixa que es cuini un parell de minuts al costat dels vegetals.
  3. Pica el tomàquet i agrega’l al sofregit. Posa-li la pasta de tomàquet, sal, pebre i si està molt sec, una mica d’aigua (menys d’¼ de tassa). Prova el guisat i comprova que estigui bé de sal i pebre.
  4. Deixa cuinar per 2 minuts. Incorpora l’arròs blanc prèviament cuinat. Barreja tot bé, afegeix el cebollí i les fulles d’api, tots dos picats ben petitó.
  5. Retira del foc i serveix teu deliciós i fàcil arròs amb salsitxes.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Tarambana Rosat de Cava Jaume Giró i Giró, un vi de color vermell pàlid, en nas és espectacular. Sobresurten les notes de fruites vermelles característiques del raïm. En boca és parafinat, greixós però al mateix temps, manté la seva frescor molt ben equilibrada. La seva acidessa i la finura de les tres varietats. Té totes les llums, colors i aromes de l’any. Al final resta ple, viu i exuberant.

vi-rosat-tarambana-cava-giro

Recepta extreta de: https://www.comedera.com/arroz-con-salchichas-receta/#