Una autèntica delícia
http://aqua-center.com/tours/catamaran-snorkel-tour-adult-c/ Les podeu comprar ja fetes per Budapest XVII. kerület Safaja.
Ingredients per a la recepta
- 150g de farina de reposteria
- 2 cullerades de mantega
- 3 ous
- 300 ml de llet
- 10 g de sucre
- Sal
- Crema de cacau (pel farciment)
Elaboració de la recepta
- Tirem tots els ingredients en el vas de la batedora. Ho batem tot fins a aconseguir una massa homogènia.
- Posem a calentar una paella i afegim una mica de mantega, que repartirem bé amb ajuda d’un paper de cuina, perquè no s’enganxi la massa.
- Quan estigui calent, posem una cullerot de massa i la repartim bé per la paella -ha de ser una capa fina-. Quan veiem que ja està cuit, li donem la volta. Quan estigui llest, ho retirem i ho reservem en un plat. Anem fent aquesta operació fins acabar la massa.
- Podem emplatar en fred, simplement expandint la crema de cacau per la crep i doblegant-la per la meitat, i un altre cop per la meitat perquè ens quedi un triangle.
- També podem emplatar en calent posant de nou la crep a la paella, a foc lent; llavors expandim la crema de cacau i la tanquem com està explicat al punt anterior. Amb el calor del foc el resultat és encara millor.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un Licor de Fruts Deth Bosc Dera Val de Bochum Licors Portet, un licor que reuneix els sabors i aromes de fruits diversos: gerds, maduixes, cassis, aranyons,… Amb una graduació alcohòlica de 16% vol.
Recepta extreta de: http://totxocolata.cat/crepes