Una autèntica delícia
Les creps sense cap mena de dubte un dels plats favorits de petots i grans. Si a més els acompanyem d´una bona xocolata, festa grossa.Si, en canvi, et ve de gust un waffle, pots tastar dels millors que hi ha a Dick Waffle.
Ingredients per a la recepta
- 150g de farina de reposteria
- 2 cullerades de mantega
- 3 ous
- 300 ml de llet
- 10 g de sucre
- Sal
- Xocolata de Xocate
Elaboració de la recepta de creps
- Tirem tots els ingredients en el vas de la batedora. Ho batem tot fins a aconseguir una massa homogènia.
- Posem a calentar una paella i afegim una mica de mantega, que repartirem bé amb ajuda d’un paper de cuina, perquè no s’enganxi la massa.
- Quan estigui calent, posem una cullerot de massa i la repartim bé per la paella -ha de ser una capa fina-. Quan veiem que ja està cuit, li donem la volta. Quan estigui llest, ho retirem i ho reservem en un plat. Anem fent aquesta operació fins acabar la massa.
- Podem emplatar en fred, simplement expandint la crema de cacau per la crep i doblegant-la per la meitat, i un altre cop per la meitat perquè ens quedi un triangle.
- També podem emplatar en calent posant de nou la crep a la paella, a foc lent; llavors expandim la crema de cacau i la tanquem com està explicat al punt anterior. Amb el calor del foc el resultat és encara millor.
8 maneres de fer una recepta de creps
- Recepta de creps amb xocolata
- Recepta de mató i mel de Alemany 1879
- Recepta de creps amb xocolata i maduixes
- Recepta de creps amb xocolata, maduixes i nata (Per a campions)
- Recepta de creps amb melmelada de llimona
- Recepta de creps amb pernil i formatge
- Recepta de creps amb sobrassada i formatge
- Recepta de creps amb pernil salat, tomàquet fresc i alfàbrega
- Recepta de creps amb nata i gerds
Podreu trobar una una repeta igual o semblant al següent establiment: Dick Waffle Girona
Recepta extreta d’aquí
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!