fbpx
Cerca

L’origen d’Alemany el té a finals del segle XIX, on la Sra. Mundeta va començar a fabricar, de manera artesanal, una mena de caramel fet amb mel i sucre. Més tard, però, va passar a fer torrons gràcies a la incorporació dels fruits secs. Així, ben aviat va destacar d’entre la resta d’artesans de les comarques veïnes perquè elaborava una pasta extraordinàriament blanca, que avui en dia encara ens distingeix. També és destacable que el Sr. Alemany va anar creixent el seu volum de mel i ja als anys 70, es va crear la marca com a tal. Alemany es situa a la localitat d’Os de Balaguer, a la comarca de La Noguera.

En Alemany tenen tres productes estrella: la mel, els torrons i els caramels.


Pel que fa la mel tenim diverses varietats:

  • Monofloral: És la mel en tota la seva puresa. Del rusc al pot directament. Tenen de diversos sabors perquè escolleixis el que més t’agrada. Mel de mil flors, romaní, taronger, eucaliptus, farigola, bosc, espígol, alzina, bruc, muntanya, castanyer, acàcia i til·ler.

  • Mel Gourmet: Una delicatessen gastronòmica. Tenen mel amb fruits secs sencers. Pots elegir entre mel amb avellanes, ametlles, nous, pell de taronja, amb crema d’avellana i amb bresca. I les noves mel amb crema d’ametlla i mel de llimoner amb pell de llimona.

  • Salut: Mels amb els ingredients més saludables. Tenen les mels amb gelea reial fresca, amb pròpolis i amb pol·len. 

  • Especialitats: les presentacions més singulars. Les seves mels en envasos originals com per exemple, mel de muntanya en gerra de ceràmica, una safata de bresca i estoigs de tota mena on s’inclouen diversos varietats de mel segons les teves preferències.

Cal afegir que Alemany també disposa de Ecomelsque estan elaborades de manera totalment ecològica. Disposen de les varietats de mel de mil flors, castanyer i bosc, com també de mel amb gelea reial fresca, amb pròpolis i amb pol·len.

Entre les seves delicies també trobareu torrons i caramels

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.