Creps de farina de cigró amb pernil dolç i formatge

Creps de farina de cigró amb pernil dolç i formatge

Una recepta enrotllada que agradarà a tothom

Avui tenim una recepta divertida que es fa molt ràpidament! Creps de farina de cigró d’Hort del Silenci amb pernil dolç de Casa Boix i formatge! I l’acompanyarem amb un suc ECO de raïm blanc de Cal Valls. Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta (per a 2 creps)

  • 1 ou
  • 2 c/s de farina de cigró d’Hort del Silenci
  • 150 ml. (aprox.) de llet desnatada
  • Pernil dolç de Casa Boix
  • Formatge
  • Sal
  • Oli o mantega

 

Elaboració de la recepta

  1. Fem la massa
    • Batem un ou i el barregem amb la farina de cigró i un pessic de sal. Anem afegint la llet fins obtenir la textura desitjada, ha de quedar una massa homogènia lleugera.
  2. Cuinem la massa
    • Untem una paella amb una mica d’oli o mantega i quan estigui calenta aboquem la meitat de massa. L’estenem cobrint tota la paella amb la mateixa quantitat. Quan la base comenci a quallar, desenganxem de les vores i li donem la volta fins que es faci per ambdós costats.
  3. Afegim els ingredients i tanquem la crep
    • Apaguem el foc i afegim el formatge i el pernil dolç. Podem tancar la crep com més ens agradi. En aquest cas hem enrotllat i l’hem tallat per la meitat abans de servir.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un suc ECO de raïm blanc de Cal Valls, un suc natural elaborat amb raïm blanc natural d’agricultura ecològica.

Suc ECO de raïm blanc de Cal Valls

Suc ECO de raïm blanc de Cal Valls

Recepta extreta de: https://gastronomiaycia.republica.com/2013/01/17/hoy-cocinas-tu-crepes-con-harina-de-garbanzo/