Benvinguts/des gourmets, avui us portem la coca d’escalivada.
Per a qualsevol ocasió
Avui fem coca d’escalivada, que podreu trobar ja elaborada a Cuinats Jotri! Una recepta senzillíssima, saludable i deliciosa que acompanyarem amb un vi Sauvignon Blanc de Bodega Miquel Jané! Salut!
Ingredients per a la coca d’escalivada
- 1 pot d’escalivada Cuinats Jotri
- 1 làmina de pasta de full sense ingredients d’origen animal
- 50 gr. d’olives negres sense os
- Romaní
Elaboració de la recepta
- Quan les verdures es refredin, els traiem la pell (a excepció de la ceba, que ja havíem pelat abans). Tallem les verdures a tires i les col·loquem en un bol o en un plat. Afegim un rajolí d’oli, romaní, sal i barregem.
- Preescalfem el forn a 200 º o a la temperatura que indiqui el fabricant de la massa de pasta de full.
- Disposem la pasta de full sobre paper de forn en una safata de forn, la punxem en diversos punts amb una forquilla i repartim l’escalivada per tota la superfície de la massa, deixant un marge de 2 cm per cada costat.
- Afegim també les olives negres tallades a rodanxes i, finalment, doblem els marges. D’aquesta manera, ens quedarà una coca amb vora.
- Posem al forn durant 20 minuts o fins que la massa estigui daurada.
Maridatge per la coca d’escalivada
Podem acompanyar amb un Sauvignon Blanc de Bodega Miquel Jané, un vi blanc, molt glicèric en copa, pàl·lid i brillant. En nas destaquen els aromes tropicals de pinya i meló, amb un rere fons cítric i un toc de litxi. En boca manté els aromes que trobem en nas, els punts tropicals, amb una graduació alcohòlica als voltants dels 13% vol, queda maquillat en boca, per la comunió excel·lent entre greixositat i acidesa.
Sauvignon Blanc de Bodega Miquel Jané
Font: Just Food Lovers
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!