Coca d'escalivada

Coca d’escalivada

Per a qualsevol ocasió

Avui fem coca d’escalivada, que podreu trobar ja elaborada a Cuinats Jotri! Una recepta senzillíssima, saludable i deliciosa que acompanyarem amb un vi Sauvignon Blanc de Bodega Miquel Jané! Salut!

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 pot d’escalivada Cuinats Jotri
  • 1 làmina de pasta de full sense ingredients d’origen animal
  • 50 gr. d’olives negres sense os
  • Romaní

 

Elaboració de la recepta

  1. Quan les verdures es refredin, els traiem la pell (a excepció de la ceba, que ja havíem pelat abans). Tallem les verdures a tires i les col·loquem en un bol o en un plat. Afegim un rajolí d’oli, romaní, sal i barregem.
  2. Preescalfem el forn a 200 º o a la temperatura que indiqui el fabricant de la massa de pasta de full.
  3. Disposem la pasta de full sobre paper de forn en una safata de forn, la punxem en diversos punts amb una forquilla i repartim l’escalivada per tota la superfície de la massa, deixant un marge de 2 cm per cada costat.
  4. Afegim també les olives negres tallades a rodanxes i, finalment, doblem els marges. D’aquesta manera, ens quedarà una coca amb vora.
  5. Posem al forn durant 20 minuts o fins que la massa estigui daurada.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un Sauvignon Blanc de Bodega Miquel Jané, un vi blanc, molt glicèric en copa, pàl·lid i brillant. En nas destaquen els aromes tropicals de pinya i meló, amb un rere fons cítric i un toc de litxi. En boca manté els aromes que trobem en nas, els punts tropicals, amb una graduació alcohòlica als voltants dels 13% vol, queda maquillat en boca, per la comunió excel·lent entre greixositat i acidesa.

Sauvignon Blanc de Bodega Miquel Jané

Sauvignon Blanc de Bodega Miquel Jané

Font: Just Food Lovers