Dolces i cruixents!
Ingredients de la recepta (2 persones)
- 8 aletes de pollastre “pota blava” del Consell Regulador IGP del Prat
- 2 cullerades soperes de mel de Mel del Padrí
- Un grapat de sèsam d’Ordi Natura
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Elaboració de la recepta
- Posa a preescalfar el forn a 200 º C calor amunt i avall.
- Col·loca les aletes en un bol, afegeix una mica d’oli i pebre i barreja tot amb les mans fins que estiguin ben cobertes d’oli.
- En una safata per al forn aboca un bon raig d’oli i estén-pel fons. Col·loca les aletes una mica separades entre si perquè es cuinin bé i fica-ho al forn.
- Per a la salsa, afegeix en un bol dues cullerades de mel, un pessic de sal i pebre i un rajolí d’oli.
- Remou tot fins que et quedi una salsa homogènia i reserva.
- Quan hagi passat 1 hora, treu la safata del forn i amb l’ajuda d’un pinzell cobreix bé cada aleta amb la salsa de mel.
- A continuació cobreix-amb el sèsam i fica-ho al forn mitja hora més.
- Passat aquest temps ja només queda treure-les del forn i servir :).
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb una sidra Eth Paom d’Arantast, una sidra elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.
Recepta extreta de: http://www.elrecetariodeladyhalcon.es/2014/08/alitas-de-pollo-con-miel-y-sesamo.html