Benvolguts/des gourmets, avui us portem una recepta d’allò més saludable, el pollastre al forn, d’Ecogall. És un plat de molta qualitat i amb valors nutritius alts gràcies a la guarnició de verdures. A més, ho maridarem amb un vi rosat Janine.
Un pollastre al forn de qualitat amb molt de sabor
Ingredients de la recepta:
- Pollastre Ecogall
- Verdures variades (pastanaga, ceba, pebrot…)
- Llimona
- Vi blanc
- Sal i pebre
- Herbes aromàtiques
- Oli d’oliva
Si ets productor, botiga o restaurant i et vols anunciar al Gourmet Català, clica aquí
Elaboració del pollastre al forn:
- En una safata de forn hi posem un mica d’oli (que quedi repartit per la base de la safata)
- Tot seguit rentem i tallem les verduretes que tenim preparades i les escampem per la base d’oli, que quedin ben repartides.
- Hi col·loquem el pollastre a sobre i salpebret tota la safata.
- Tot seguit hi afegim un raig d’oli per sobre.
- A continuació, partim per la meitat la llimona y ho exprimim per sobre el pollastre i les verdures per donarli aquest toc extra de sabor i deixem els trossos també a la safata.
- Agafem les herbes aromàtiques que volguem utilitzar (al nostre gust) i les aboquem també a sobre la safata amb la resta d’ingredients.
- Introduïm la safata al forn a 170º aproximadament i passats 20-30 minuts, quan comencem a veure que esta cuit, hi aboquem el got de vi blanc i ho deixem durant 15-20 minuts més.
- Passat aquest temps ja tindrem el nostre pollastre amb verdures preparat per servir i ser menjat.
Maridatge:
Per acompanyar aquest pollastre amb tant de sabor, el vi escollit és el Merlot Rosat 2014 de Vinya Janine; un vi suau i jove perfecte per maridar el pollastre amb verdures que us proposem a la recepta; fresquet us aportarà el contrast de sabor necessari per acabar de gaudir d’aquest plat.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!