pollastre al forn

 

Un pollastre de qualitat amb molt de sabor

Ingredients de la recepta:

  • Pollastre Ecogall
  • Verdures variades (pastanaga, ceba, pebrot…)
  • Llimona
  • Vi blanc
  • Sal i pebre
  • Herbes aromàtiques
  • Oli d’oliva

 

Elaboració de la recepta:

  1. En una safata de forn hi posem un mica d’oli (que quedi repartit per la base de la safata)
  2. Tot seguit rentem i tallem les verduretes que tenim preparades i les escampem per la base d’oli, que quedin ben repartides.
  3. Hi col·loquem el pollastre a sobre i salpebret tota la safata.
  4. Tot seguit hi afegim un raig d’oli per sobre.
  5. A continuació, partim per la meitat la llimona y ho exprimim per sobre el pollastre i les verdures per donarli aquest toc extra de sabor i deixem els trossos també a la safata.
  6. Agafem les herbes aromàtiques que volguem utilitzar (al nostre gust) i les aboquem també a sobre la safata amb la resta d’ingredients.
  7. Introduïm la safata al forn a 170º aproximadament i passats 20-30 minuts, quan comencem a veure que esta cuit, hi aboquem el got de vi blanc i ho deixem durant 15-20 minuts més.
  8. Passat aquest temps ja tindrem el nostre pollastre amb verdures preparat per servir i ser menjat.

 

Maridatge:

Per acompanyar aquest pollastre amb tant de sabor, el vi escollit és el Merlot Rosat 2014 de Vinya Janine; un vi suau i jove perfecte per maridar el pollastre amb verdures que us proposem a la recepta; fresquet us aportarà el contrast de sabor necessari per acabar de gaudir d’aquest plat.

vinya janine