Benvinguts gourmets, us portem el pollastre pota blava amb ametlles o avellanes.
Un plat que agrada a tots!
Ingredients per al pollastre amb ametlles
- Pollastre tallat a 1/8 del Consell Regulador IGP del Pollastre i Capó del Prat
- 80 g ametlles torrades picades de Ca Rosset
- 2 cebes
- 2-3 cullerades salsa tomàquet
- una copa de vi negre (optatiu)
- oli
- sal
Elaboració de la recepta
- Fregim el pollastre en abundant oli. Quan estigui daurat, el traiem, el salem i el reservem.
- Piquem la ceba i la fregim en el mateix oli del pollastre, junt amb les cullerades de salsa de tomàquet.
- Quan estigui daurada, afegim les ametlles picades i el vi. Remenem.
- Afegim el pollastre i deixem coure a foc lent i tapat.
Maridatge pel pollastre amb ametlles
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Gran Reserva 1915 by C&M de Canals & Munné, un cava de groc pàl·lid brillant amb bombolla fina, cremosa i permanent. En boca és equilibrat, suau, delicat i d’una gran complexitat. Amb aromes de palla i torrats. Per això, heu d’escollir el millor company de taula, en forma de vi o cava, per prendre mentre degustes aquest àpat tan increïble.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!