Pollastre al vi negre
Pollastre al vi negre
Recepta extreta de http://www.recetasgratis.net
Ingredients de la recepta
1 pit de pollastre ecològic Ecoavicola
80 grams de ceba blanca
150 ml. de vi negre
2 cullerades de postre de sucre moreno
30 ml. d’oli de girasol
1 mica de sal
1 mica de pebre
Elaboració de la recepta
- El primer pas a fer es agafar una paella per saltejar la ceba tallada en plomes fins que estigui tova, i afegim sal i pebre.
- Treiem la ceba de la paella i afegirem el pit de pollastre amb pebre. Girarem el pit de pollastre perque quedi daurat pels dos costats.
- A la paella on hi tenim el pollastre, afegirem la ceba, el vi negre i el sucre. Ho barrejarem tot i ho cuinarem tapat a foc baix, durant 15 minuts.
- Comprovem que el sabor sigui el correcte i segons això afegirem sal o pebre.
- Finalment es hora d’emplatar el pit de pollastre cobrint-lo amb la salsa de vi negre.
Maridatge del pollastre al vi negre
Per acompanyar aquest deliciós i exquisit pollastre amb sabor a vi negre us recomanem Clos del Recó negre jove 2013 de Vins Grau. ¡Esperem que us agradi aquesta magnifica combinació!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!