AMANIDA FRUTAS

 

Un postre bo, refrescant i sà

Recepta extreta de http://www.clubdelcava.com

Ingredients de la recepta:

4 Peres senceres de Fruita Blanch
1 Ampolla de cava Adernats Reserva Brut
1 Tassa de suc de taronja
1/2 Tassa de mel
1 Branca de canyella
2 Unitats de anís estavellat
5 Grans de cardamomo
2 Cullerades de canyella mòlta
Gelat

Elaboració de la recepta

1. Començarem per tallar les peres per la meitat i remourem el cor.
2. Agafem una paella gran i combinarem tots els ingredients per cuinar-los durant 30 minuts.
3. Ja ho podem treure del foc i ho tapem durant 10 minuts.
4. Col·locar 2 o 3 meitats de pera en un bol poc profund amb 3 o 4 cullerades del líquid preparat prèviament.
5. Per acabar ho decorem amb canyella i gelat o crema batuda al gust de cadascú.

Maridatge

Acompanyarem aquest dolç i boníssim postre amb un cava XC Gran Reserva de ADERNATS.
Esperem que us agradi i disfruteu acompanyats amb els vostres!.

ADERNATS GRAN RESERVA CAVA